måndag 27 juni 2011

SOMMAR!!!

Nu är det sommar!!! ingen skola på ca 10 veckor, as gött!

NU har ridningen tagit slut! Och nu har hästarna sommarbete snart, det är bara ett läger kvar. Sedan är det igångsättnings läger :D Har varit hos Bento för ca 1 vecka, ska se om jag hittar en klicker att köpa, så blir det träning! :D nu kommer lite bilder på Benthino Turbo och Banagher.


Benthino




Turbo 


Banagher




Jag har ju varit på ridläger på Jennylund!
Jag fick Turbo, och första passet red vi ut på den nya ridvägen! Liz var ridlärare och red först med Dillen. Turbo var pigg och bockade några gånger, men jag satt kvar. Vi var ute ganska länge, och red tills vid kom till ett hus där det gick en häst i hagen, så vände vi. Sen så fick hästarna mat, och vi gick och åt. 

Nästa pass var dressyr, Liz gjorde ett litet fyrkant spår innan för spåret gjord av bommar i hörnen. kolla bilden neranför.
Det  gröna är bommarna då, och så skulle vi rida hörnpasseringar, djupa... I alla gångarter. Vi gjorde åxå öppna och sluta och sånt =)

 Nästa dag så var det först dressyr, öppna sluta och så . Sen hoppning! Hoppade en liten bana, Ett hinder på diagonalen, sedan 2 st brevid. och bommar på en bottre volt. Och så gjorde vi en bana av det :) Sen var det slut på lägret!

MEN så har vi åxå varit ute och betat med hästarna, haft teori, hästkupressur och så :)


// Julia




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar